VITAMÍNOVÉ INFUZE

Infuzní terapie je způsob podávání vysokých koncentrací vitamínů a minerálů. Tento způsob umožňuje větší vstřebatelnost a mnohonásobně vyšší výtěžnost pro organismus než podáním doplňků stravy.

Před aplikací vás čeká krátká vstupní konzultace a seznámení s průběhem terapie, která probíhá pod dohledem zdravotnického personálu. Aplikace se provádí nitrožilním způsobem pomalým odkapáváním infuze a trvá přibližně 30 minut. Po absolvování se lze vrátit k běžným činnostem bez omezení.

Vhodné pro osoby starší 15 let.

Aplikaci provádíme každé úterý od 8.00 h do 15.00 h.

Naše centrum nabízí infuze:

VITAMÍN C

Vitamín C (kyselina askorbová) je významný antioxidant nezbytný k udržení tělesného tělesného zdraví. Posiluje imunitu, je velmi účinnou ochranou proti infekčním a virovým nákazám, má regenerační vlastnosti. Povzbuzuje organismus při únavě a vyčerpání, proti stresu. Detoxikuje cizorodé látky v játrech. Pomáhá v boji s vráskami, má pozitivní účinek na elasticitu kůže a tvorbu kolagenu. Zlepšuje odolnost vůči depresím.

Dávkování:

Jednorázová aplikace 7,5 g vitamínu C v infuzi – 1200 Kč

Balíček terapie – 1x týdně 7,5 g vitamínu C po dobu 4 týdnů – 4000 Kč

MULTIVITAMÍN

Multivitamín CERNEVIT – obsahuje 12 vitamínů – vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, vitamíny sk. B (B1, B2, B6, B12), kyselina listová, kyselina pantothenová, biotin, vitamín PP. Kombinace těchto vitamínů posiluje imunitu, povzbuzuje při únavě, podporuje při rekonvalescenci po těžké nemoci. Zmírňuje trávicí potíže. Slouží jako doplnění vitamínů pro sportovce a také doplnění vitamínu B12 pro vegany.

POZOR! Tato infuze není vhodná pro alergiky s citlivostí na sóju a arašídy.

Dávkování:

Jednorázová aplikace CERNEVIT – 1200 Kč

Balíček terapie – 1x týdně po dobu 4 týdnů – 4000 Kč

MAGNESIUM

Magnesium – působí pozitivně na nervovou a svalovou soustavu, na psychiku, snižuje míru únavy a vyčerpání. Udržuje normální stav zubů a kostí.

Dávkování:

Jednorázová aplikace 200 mg magnesia – 600 Kč

Balíček terapie – 1x týdně po dobu 4 týdnů – 2000 Kč